Meld je snel aan: KNGF/ WCF wetenschapsdag fysiotherapie

Beste leden,

Het WCF en het KNGF nodigen jullie graag uit voor de 13e editie van de ‘Wetenschapsdag Fysiotherapie’, welke op woensdag 27 maart 2019 plaatsvindt (Gooiland theater te Hilversum). Deze dag biedt onderzoekers op het terrein van fysiotherapie de gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over de ontwikkelingen van het onderzoek binnen het domein fysiotherapie. Dit jaar is het thema: ”Onderzoeken… doe je samen!”. De verschillende presentaties, workshops en discussies staan in het teken van samenwerking in onderzoek zowel binnen de fysiotherapie als met andere disciplines/vakgebieden. Op de site is het volledige programma en het registratieformulier. Gratis aanmelden kan tot uiterlijk 15 maart.

Wie weet tot woensdag 27 maart tijdens de Wetenschapsdag Fysiotherapie.

Vriendelijke groeten,

Bestuur Scientia Fundus

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *