Terugblik op een fantastisch kerstdiner!

Twee weken geleden was weer het jaarlijkse Scientia Fundus kerstdiner. En ook dit jaar was het weer een groot succes! We waren te gast bij restaurant De Branding in Utrecht waar vele SF’ers lekker hebben geborreld en genoten van een heerlijk drie gangen diner. Het gezelschap was gemengd en van veel jaargangen waren er leden aanwezig; van alumni die elkaar weer troffen tot studenten die wekelijks met elkaar in de banken van de collegezalen zitten. De sfeer zat er goed in en iedereen had het goed naar z’n zin! 

Scientia Fundus bedankt iedereen die aanwezig was voor de geweldige avond! We hopen dat iedereen heeft genoten en jullie allen bij het volgende kerstdiner in 2019 weer te mogen verwelkomen! Foto’s van het kerstdiner zijn terug te vinden op de onze Facebook-pagina. 

Feestelijke groeten,

Bestuur Scientia Fundus

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *