Posterbeoordelaars gezocht Dag van de Fysiotherapeut!

Tijdens de dag van de fysiotherapeut (DvdF) op zaterdag 8 december, zullen 38 wetenschappers hun onderzoeken presenteren via een posterpresentatie op het wetenschapsplein. We zoeken fysiotherapeuten die de ingezonden posters willen beoordelen om zo tot een top-4 van beste posters te komen.
Deze vier zullen kort hun onderzoek presenteren waarna een jury de winnaar van de PosterAward kiest. De posters zijn zichtbaar op de DvdF website.

Wil jij meehelpen met het beoordelen van de posters? Meld je dan aan via r.brouwer@kngf.nl.

Voor het beoordelen van de posters zijn we op zoek naar een aantal fysiotherapeuten met interesse in wetenschap. De beoordeling gebeurt op basis van kwaliteit van de poster (inhoud en vormgeving) en relevantie voor de fysiotherapie. De posters zijn te vinden op de DvdF website. Het beoordelen van de posters neemt ongeveer 1 tot 2 uur in beslag en kan online gedaan worden in de weken voor de Dag van de Fysiotherapeut. Lijkt het jou leuk om mee te helpen met de beoordeling van de posters, mail dan uiterlijk maandag 26 november naar: r.brouwer@kngf.nl.

Mocht je je trouwens nog niet hebben aangemeld voor de Dag van de Fysiotherapeut, maar er wel heen willen? Registreer je dan snel! 

Vriendelijke groeten,
Bestuur Scientia Fundus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *