Even voorstellen: nieuw bestuur 2018-2019!

Beste leden,

Tijdens de ALV van 28-09-2018 zijn een aantal bestuursleden van het bestuur 2017-2018 afgetreden. Voor hun zit de mooie taak om de studievereniging te leiden erop! Stein van den Heuvel, Sam Beenhakker en Thierry Franke hebben zich afgelopen jaar met hart en ziel voor de vereniging ingezet; waarvoor veel dank!

 

De oud-bestuurleden hebben plaatsgemaakt voor een aantal nieuwe bestuursleden: Judith van der Ploeg en Joost van der Heiden; welkom! Ook heeft de bestuurswissel gezorgd voor wat wisseling in de taken en commissies, dus hieronder op een rijtje, zoals ook hier te lezen (v.l.n.r.):
Joost van der Heiden: activiteiten commissaris
Meike van Scherpenseel: faciliteiten commissaris
Judith van der Ploeg: secretaris
Marcel Hendriks: voorzitter
Joris van der Steen: pennigmeester

Wij gaan ervoor zorgen dat het weer een mooi jaar wordt met veel leuke, inspirerende en gezellige activiteiten!

Vriendelijke groeten,

Bestuur Scientia Fundus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *