Lustrumsymposium en -feest 23 maart 2018!

Beste leden van Scientia Fundus,

Het is zo ver!flyer_lustrumsymposium_fw_def

Op 23 maart 2018 a.s. vindt vanaf 12.45u het lustrumsymposium plaats met als thema “Is the future of physiotherapy science behind us?”. Het symposium wordt georganiseerd ter gelegenheid van het 15-jarig lustrum van de master Fysiotherapiewetenschap en de studie- en alumnivereniging Scientia Fundus van de opleiding Klinische Gezondheidswetenschappen van de Universiteit Utrecht. Een mijlpaal die wij graag willen vieren!

De aanmelding voor het lustrumsymposium is geopend. In de middag is er een symposium, en in de avond is er een diner en een spetterend feest in het Oude Tolhuys, Utrecht. Klik hier om je via de website van de Universiteit Utrecht aan te melden (wees er snel bij om gebruik te kunnen maken van de early-bird korting)!

Via de bovenstaande link is ook het programma van het lustrumsymposium te bekijken.

Namens de lustrumcommissie en het bestuur van Scientia Fundus.

Tot 23 maart 2018!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *