Save the date! Lustrumcongres -en feest op 23 maart!

Beste leden van Scientia Fundus,

Ons jubileum is aanstaande, want op vrijdag 23 maart 2018 zal het lustrumcongres plaatsvinden!

Het is inmiddels even geleden, maar in september 2002 is de opleiding Fysiotherapiewetenschap van start gegaan. Waar na in 2003 de studie- en alumnivereniging ‘Scientia Fundus’ werd opgericht. Dat betekent dat dit studiejaar ons derde lustrumjaar is, en dat gaan we groots vieren!

De voorbereidingen zijn nog in volle gang daarom kan er op dit moment nog geen informatie vrijgegeven worden over de inhoud van het middagprogramma. Echter kunnen we wel alvast mededelen dat het avondprogramma zal bestaan uit een feestelijke afsluiting om gezamenlijk te proosten op het derde lustrum.

De inschrijvingen voor het lustrumcongres zullen op korte termijn van start gaan, dus houd vrijdag 23 maart 2018 vrij en zorg dat aanwezig bent!

Namens het bestuur van Scientia Fundus en ook de opleiding.

Tot 23 maart 2018!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *