Kerstdiner 2016

Vrijdag 16 december 2016 vond het tweede Scientia Fundus Kerstdiner 2016kerstdiner plaats. Na de geslaagde borrel bij de Basket zijn we met 35 gasten naar restaurant De Witte Ballons in Utrecht gegaan voor het kerstdiner. Dit jaar was er voor gekozen om drie gastspreker (allen alumni fysiotherapiewetenschappers) uit te nodigen: Hedwig van der Meer, Roderick Wondergem en Mitchell van Doormaal. Tijdens de gangen gaven deze alumni fysiotherapiewetenschappers een interessante stelling waarna er een discussie plaatsvond. Daarnaast werd er na de eerste gang gewisseld van tafel waardoor er variërende gesprekken plaatsvonden onder de fysiotherapiewetenschappers, van gezellig keuvelen tot op onderzoeksgebied interessante kennis delen.

Om een impressie van de avond te krijgen zijn de foto’s te vinden op Facebook.
Hedwig, Roderick en Mitchell bedankt voor jullie aanwezigheid en interessante stellingen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *