PhySTA 2016

img_4104Vrijdag 23 september werd de PhySTA (Physiotherapy Science Thesis Award) voor de derde keer uitgereikt tijdens de wetenschapscarrousel. De PhySTA is een door Scientia Fundus geïntroduceerde prijs voor de beste afstudeerscriptie van een recent alumnus Fysiotherapiewetenschap. In 2015 is de PhySTA gewonnen door Davy Paap.

Voor de beoordeling van de thesis werd er gekeken naar wetenschappelijke originaliteit en kwaliteit.
De jury bestond dit jaar uit: dr. Henri Kiers, dr. Joris de Groot en drs. Niels Groeneweg. Iedere deelnemer werd kort aangehaald gedurende de uitreiking. De jury gaf aan dat ze unaniem tot de keuze van één kandidaat zijn gekomen.

Scientia Fundus feliciteert PhySTA 2016 winnaar Isolde Kuijlaars van harte met het winnen van deze prachtige prijs! Isolde krijg als beloning de mogelijkheid om geholpen te worden bij het schrijven van een onderzoeksvoorstel door hoogleraar Fysiotherapiewetenschap Prof. Dr. Cindy Veenhof.

Meer foto’s van de Physta uitreiking en de borrel staan op onze Facebook Pagina

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *