Algemene Ledenvergadering

Bestuur 2015-2016Op 16 september 2016 heeft de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden. Het bestuur van 2015-2016 heeft decharge aangevraagd na het evalueren van het beleidsplan. Het was een succesvol jaar waar in veel van de beleidspunten zijn behaald. Voor het tweede jaar op rij heeft Scientia Fundus een volledig nieuw bestuur (van links naar rechts, Sven Geelen, Michiel Vader, Thierry Franke, Saskia Gladdines, Stein van den Heuvel). Het beleidsplan van het nieuwe bestuur is te vinden in het ledenportaal onder downloads. Wij bedanken Herman de Vries, Robbert Wouters, Bestuur 2016Suze Toonders, Isolde Kuijlaars, Sanne Vermeulen voor hun fantastische inzet het afgelopen jaar! Wij starten met veel enthousiasme het nieuwe bestuursjaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *