Vooraankondiging Wetenschapscarrousel 2016

wetenschapscarrouselNamens de studie- alumniverenigingen en de opleiding Klinische Gezondheidswetenschappen ben je van harte uitgenodigd voor de Wetenschapscarrousel op 23 september 2016.
De wetenschapscarrousel bestaat ook dit jaar weer uit een gevarieerd programma, met o.a. uitreikingen van de Communicatorprijs, Johanna Diepenveen Speekenbrink Prijs, Jeltje de Bosch-Kemper Award, onze eigen PhySTA en een lezing van dr. J. de Jong en de 24e Mebius Kramer Lezing. De Mebius Kramer Lezing zal dit jaar worden gegeven door prof. Fiona Ross, Professor of Research aan de Kingston University, London.
Daarnaast biedt deze carrousel studenten en net afgestudeerde alumni Klinische Gezondheidswetenschappen een podium om hun literatuur– of afstudeeronderzoek te presenteren. Meer details en informatie volgen in september, zet de datum alvast in de agenda!

Bekijk hier de flyer.

Wil je overigens meedingen aan de PhySTA? Meld je dan aan! Meer informatie via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *