Korting op loopbaanworkshop

Korting op loopbaanworkshop
Welke loopbaanroute past bij jou?

Scientia Fundus leden zijn al bekend met onder meer de korting op studieboeken, maar krijgen tijdelijk ook 10% korting op een loopbaanworkshop van GORTcoaching. Hieronder een uitleg van GORTcoaching zelf over de doelgroep, inhoud, locatie en kosten van de workshops, evenals de kortingscode die Scientia Fundus leden kunnen gebruiken.

In de maanden mei, juni en september organiseert GORTcoaching vier interactieve en inspirerende loopbaanworkshops in Utrecht. Iedere workshop duurt één dag en de thema’s zijn: ´Get Inspired´, ´Ontdek je talent´, ´Vind je droombaan´ en ‘Creatief Denken´.

De workshops zijn bedoeld voor iedereen die:
– inspiratie wil opdoen voor zijn/haar eerste baan
– praktische tips wil voor zijn/haar volgende loopbaanstap
– nieuwe kanten aan zichzelf wil ontdekken
– het laatste zetje nodig heeft voor een doorbraak
– met één of meerdere studiegenoten een inspirerende dag wil meemaken

Meer informatie en een formulier om je direct aan te melden vind je hier. De workshops worden gegeven op mooie locaties in Utrecht en zijn inclusief lunch. Workshop van een hele dag voor de prijs van 2 uur coaching, inclusief lunch! Voor studenten en afgestudeerden kost één workshop 198 euro inclusief BTW. Dat is dus een workshop van een hele dag inclusief lunch voor de prijs van 2 uur coaching! Als je je voor 1 april inschrijft krijg je exclusief btw 10% korting op een workshop naar keuze. Vul daarvoor de kortingscode STUDIEGORT207 in bij het opmerkingenveld bij aanmelden. Profiteer van dit exclusieve aanbod profiteren en wacht niet te lang, want voor je het weet zijn de workshops vol! Mocht je vragen hebben of wil je je graag aanmelden, kijk op de website van GORTcoaching, stuur een mail of bel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *