Nieuw bestuur

Afgelopen vrijdag 25 september was een dag vol Scientia Fundus gerelateerde activiteiten. Nadat bestuurslid Roel van Oorsouw de Communicatorprijs in de wacht sleepte bij de wetenschapscarousel en voorzitter Davy Paap de PhySTA won stond nog onze ALV gepland. Dit jaar stond een voor de vereniging unieke gebeurtenis op de planning; het voltallige zittende bestuur zou aftreden en plaats maken voor een geheel nieuw bestuur, allen tweedejaars masterstudenten fysiotherapiewetenschap.

Een fotoverslag is terug te vinden op de foto’s pagina en op Facebook. Het beleidsplan van dit nieuwe bestuur kun je vinden op de downloads pagina, en op de bestuur en commissies pagina vind je meer informatie over deze nieuwe groep mensen. Het bestuur bedankt Davy Paap, Yara van Kooij, Belinda van Alphen, Roel van Oorsouw en Hedwig van der Meer voor al hun inspanningen en hoopt met net zo veel enthousiasme de leden van Scientia Fundus te kunnen bedienen van leuke en interessante activiteiten!

Bestuur 2015-2016

V.l.n.r.: Herman de Vries (voorzitter), Sanne Vermeulen (activiteitencommisaris), Isolde Kuijlaars (secretaris), Robbert Wouters (vice-voorzitter) en Suze Toonders (penningmeester)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *