#Vacature

Beste leden van Scientia Fundus,

Er is een leuke #vacature beschikbaar voor alumni van FW! Het gaat
om twee plekken voor promotie-onderzoek in het Radboud-UMC in Nijmegen en één plek in het UMCG in Groningen, binnen een internationaal traject over functional disorders. De promotieplekken zijn onderdeel van Marie Skłodowska-Curie Innovative Training Network ETUDE – Encompassing Training in fUnctional Disorders across Europe. Je bent onderdeel van een groep PhD’ers verspreid over zes
Europese landen (Nederland, Duitsland, Italië, Polen, UK, Denemarken). 

Binnen dit promotie-traject krijg je mogelijkheden om deel uit te maken van een groot internationaal netwerk en krijg je een uitgebreid trainingsprogramma. Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie en om te solliciteren op deze website. De volledige vacaturetekst kun je hier bekijken.

Reageren kan tot en met 28 februari 2021.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Scientia Fundus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *