#Vacature

Beste leden van Scientia Fundus,

Er is een leuke #vacature beschikbaar voor alumni van FW! Het gaat
om twee plekken voor promotie-onderzoek in het Radboud-UMC in Nijmegen en één plek in het UMCG in Groningen, binnen een internationaal traject over functional disorders. De promotieplekken zijn onderdeel van Marie Skłodowska-Curie Innovative Training Network ETUDE – Encompassing Training in fUnctional Disorders across Europe. Je bent onderdeel van een groep PhD’ers verspreid over zes
Europese landen (Nederland, Duitsland, Italië, Polen, UK, Denemarken). 

Binnen dit promotie-traject krijg je mogelijkheden om deel uit te maken van een groot internationaal netwerk en krijg je een uitgebreid trainingsprogramma. Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie en om te solliciteren op deze website. De volledige vacaturetekst kun je hier bekijken.

Reageren kan tot en met 28 februari 2021.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Scientia Fundus

2 thoughts on “#Vacature

 1. Ηallo аllеmaal, jоngenѕ! Ik wеet hеt, miϳn bericht іѕ miѕsсhien tе ѕpeсifiеk,
  Μaаr mіjn zuѕ vond hier еen aardіgе mаn еn ze trоuwdеn, duѕ hoe zіt het mеt mіϳ?ǃ 🙂
  Ik bеn 22 ϳаar оud, Αnnа, uіt Rоemеnië, ik kеn ооk Engelsе en Duіtse talеn
  Еn… ik heb eеn ѕpeсіfiekе ziektе, gеnaаmd nymfоmаnіе. Wіе wеet wat dіt іs, kan miϳ begrіϳpеn (betеr оm hеt metееn te zeggen)
  Аh jа, ik koоk erg lеkkеr! еn ik hоu niеt аlleen vаn kоkеn ;))
  Ik ben eеn есhte mеіd, geеn prostituеe, еn оp zoеk nааr еen seriеuzе еn hete rеlаtіе…
  Ηoе dan ook, jе kunt mіjn profіеl hіеr vindеn: http://blazhealthcalve.ga/user-64949/

 2. I have been hoping for. The up to date info on the blog is excellent and needed and is going to assist my friends at work in our studies a lot. It seems like all of the members here acquired a significant amount of details concerning the stuff I am interested in and other subjects and information like wise show it. I’m not typically on the web during the week but when I get an opportunity I am always avidly hunting for this type of factual information or things similarly having to do with it. If someone gets a chance, have a look at my site: fort lauderdale snorkeling trips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *