De derde Scientia Fundus Pubquiz!

Beste leden van Scientia Fundus,

Graag jullie aandacht voor de volgende activiteit, de Scientia Fundus Pubquiz!Quizmaster of Science

Deze prachtige avond zal op vrijdag 20 oktober 2017 terugkeren voor de derde keer op rij. Na het succes van de afgelopen twee jaar kan er wederom in teamverband gestreden worden om de Bokaal. En ook dit jaar zal het een groot succes worden, want de Pubquiz zou niet van Scientia Fundus zijn als Paul Emons niet aan het roer zou staan als Quizmaster of Science! Ieder jaar weet hij de aanwezigen weer te verassen met nieuwe spelelementen. Kortom een avond om niet te missen!

De Scientia Fundus Pubquiz zal ook dit jaar gehouden worden in de Cambridgebar op de Uithof (Cambridgelaan 901). De deelnemers dienen om 17:30 aanwezig te zijn, waarna de Pubquiz om 18:30 van start zal gaan.

In de tussentijd zal Scientia Fundus alle deelnemers trakteren op een heerlijk verse pizza. Let wel, drank is voor eigen kosten! Wat kost het dan om deze avond te mogen beleven? Niks, het enige wat we van je vragen is om je inschrijving uiterlijk 13 oktober te versturen naar de activiteitencommissie via activiteitencommissie@scientiafundus.nl.

Namens het bestuur, tot de 20e!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *