Geef je nu op voor de PhySTA!

Ben jij een alumnus fysiotherapiewetenschap (FW)  en wil je graag de bevindingen van je afstudeeropdracht delen met iedereen van FW dan kan dit met een pitch tijdens de wetenschapscarrousel op 22 september. Geef je dan nu op voor de Physiotherapy Science Thesis Award (PhySTA).
Of ben jij een docent/student en wil je iemand voordragen voor de PhySTA dan kan dit door een motivatiebrief te schrijven. De PhySTA is voor studenten fysiotherapiewetenschap die hun thesis met een voldoende hebben afgerond en voor alumni die dat minder dan 2 jaar geleden hebben gedaan.
Bij het winnen van de PhySTA kan je aan de buitenwereld laten zien dat jouw thesis net iets specialer is dan gemiddeld. Dit staat dus goed op je CV!

Tijdens de wetenschapscarrousel op 22 september vindt de uitreiking van de PhySTA plaats. De Jury zal bestaan uit alumni van de opleiding fysiotherapiewetenschap en zal niet van tevoren bekend gemaakt worden.

De winnende thesis moet aan diverse voorwaarden voldoen, waarbij wetenschappelijke originaliteit en kwaliteit voorop staan.

Geef je nu op, of draag iemand voor. Doe dit vóór 1 september 2017. Aanmelden kan via [email protected]; stuur hier je thesis (inclusief abstract, eventuele bijlagen etc.) naar toe.

Bij vragen kan ook contact opgenomen worden via het bovenstaand e-mailadres.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *