Geslaagde heidag voor bestuur Scientia Fundus

Op vrijdag 8 juli vond voor het bestuur van Scientia Fundus de traditionele heidag plaats. Na de laatste lesdag – voor het huidige bestuur van Scientia Fundus de laatste lesdag ooit op FW – trok het huidige bestuur samen met de kandidaat bestuursleden naar Amelisweerd, een mooi landgoed ten oosten van Utrecht. Tijdens een gezellig diner en later op het gras, is een aantal praktische zaken en zijn nieuwe ideeën voor de vereniging besproken. Het kandidaat bestuur legde haar plannen voor aan het huidige bestuur, dat veel vertrouwen heeft in de nieuwe plannen. Meer foto’s zie je hier.

Het nieuwe bestuur zal haar plannen presenteren tijdens de ALV op vrijdag 16 september 2016, save the date!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *