Kerstdiner blijkt ideale afsluiter van 2015

Op vrijdag 18 december 2015 organiseerde Scientia Fundus een kerstdiner in restaurant Zussen te Utrecht. Na een uurtje borrelen werden geleidelijk meerdere gangen geserveerd, wat zorgde voor een paar uur vermaak voor de 33 aanwezigen. Gedurende de avond raakten de aanwezige pre-masters, studenten uit masterjaar 1 en 2 en enkele alumni met elkaar in gesprek, en afgaande op het geluidsniveau en de lachende gezichten heeft iedereen zich erg goed vermaakt. Sven Geelen, student uit masterjaar 1, heeft gedurende de avond bewijsmateriaal vastgelegd op beeld; een sfeerimpressie met foto’s is te vinden op dit fotoalbum op onze Facebook pagina. Sven bedankt voor de mooie foto’s en dank aan Suze, Robbert en Sanne voor de organisatie van deze wederom geslaagde avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *