Foto’s

Update 12-11-2015: Met ingang van vandaag is besloten alle foto’s rondom activiteiten alleen nog aan te bieden via onze Facebook pagina, mede omdat de foto’s daar aanzienlijk beter bekeken worden dan op deze pagina. Klik hier om naar onze Facebook pagina te gaan!

Vrijdag 25 september werd de jaarlijkse Scientia Fundus ALV gehouden, waarbij tevens een volledige bestuurswissel plaats vond.

Op vrijdag 25 september 2015 werd de jaarlijkse Wetenschapscarousel en uitreiking van de PhySTA gedaan. Prompt vielen twee Scientia Fundus (oud)bestuursleden in de prijzen; Roel van Oorsouw won de communicatoraward, Davy Paap de PhySTA.

Op donderdag 17 september 2015 ontvingen 18 nieuwe fysiotherapiewetenschappers hun diploma. Scientia Fundus was erbij om onder andere de kersverse alumni toe te spreken. Deze foto's vormen een kleine sfeerimpressie van deze bijzondere dag.

Op vrijdag 4 september 2015 stond de jaarlijkse kanotocht gepland als kick-off voor het nieuwe studiejaar, maar de kanotocht viel dit keer letterlijk en figuurlijk in het water. Als alternatieve activiteit is gekozen te gaan bowlen bij Mitland Bowling Utrecht met nadien een maaltijd bij King Arthur. Al met al een ontzettend gezellige avond!