Save the date 27 maart: gaan we links of rechts af met Scientia Fundus?

Beste leden,

Afgelopen jaar is er een hoop veranderd binnen de vereniging. Er is gekozen voor één KGW-studievereniging binnen de opleiding (Scientia Unitas Sanitatis, SUS) en om Scientia Fundus voort te laten bestaan als alumnivereniging. Deze verandering heeft inmiddels al zijn intrede gevonden. 

Om Scientia Fundus voort te laten bestaan is er echter wel een visie nodig en er zijn mensen nodig om deze nieuwe visie te gaan concretiseren. Graag zouden wij, het huidige bestuur, met jullie als alumni gaan brainstormen over het voortbestaan van Scientia Fundus.  

Wanneer? Vrijdag 27 maart vanaf 18:00
Waar? Utrecht, details over de locatie worden later bekend
Wat? Inclusief gratis diner

We hopen jullie allemaal 27 maart te zien!

Vriendelijke groeten,

Bestuur Scientia Fundus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *