Bestuursleden gezocht!!

Beste leden,

Komend studiejaar is er besloten dat Scientia Fundus een ‘slapend’ bestuursjaar heeft. Dit hebben jullie eerder dit jaar kunnen lezen in een aantal mails en een brief die naar jullie toe was gestuurd. De keuze hiervoor is namelijk dat het studenten-deel niet meer onder Scientia Fundus valt maar onder de nieuwe KGW-studievereniging: Scientia Unitatas
Sanitatis (SUS). Vanuit de opleiding KGW was er een sterke voorkeur om één studievereniging te organiseren waar alle ‘bloedgroepen’ onder vallen, in plaats van verschillende losse verenigingen. 

Door deze keuze blijven wij als vereniging nu een alumnivereniging. Omdat er komend jaar waarschijnlijk geen activiteiten worden georganiseerd, hoeft ook niemand contributie te betalen. Dit jaar wil het bestuur gaan uitzoeken welke kant we uit gaan met de vereniging en welke nieuwe plannen we willen doorzetten. Hiervoor hebben we natuurlijk input nodig van nieuwe bestuursleden!!

Ben jij of ken jij iemand die het leuk lijkt om komend jaar de koers te bepalen voor onze alumnivereniging Scientia Fundus? Stuur een bericht naar Marcel Hendriks (voorzitter bestuur 2018-2019) via: voorzitter@scientiafundus.nl.

Vriendelijke groeten,

Bestuur Scientia Fundus

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *