Schrijf je snel in voor de Health Business Week 2019!

Beste leden,

Van 12 t/m 21 februari wordt de SHARE’s Health Business Week 2019 georganiseerd; hèt healthcare event van het jaar! Het evenement zal plaatsvinden op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens deze week verbindt SHARE studenten met bedrijven in de zorgsector; persoonlijke en professionele ontwikkeling én het verleggen van grenzen staan hierbij centraal. Er komen verschillende bedrijven die hun steentje bijdragen aan (beleid in) de zorg. Deze kun je leren kennen en bedrijven kunnen aanstormend talent ontmoeten. Studenten kunnen zich inschrijven voor verschillende activiteiten zowel met als zonder CV-selectie (denk aan: workshops, inhousedagen, speed-interviews en informele recruitment).

Een interessant evenement met een oog op je eigen toekomst! Schrijf je gauw in!

Wanneer: 12 t/m 21 februari 2019
Waar: Erasmus Universiteit Rotterdam
Uiterlijke datum van inschrijven: 18 januari 2019

Inschrijven: dat kan via deze link.

Meer informatie?
Zie de site van HBW voor meer informatie over de verschillende bedrijven en sprekers die komen en wat er allemaal te doen valt. Zie hier het programmaboekje.

Groeten,
Bestuur Scientia Fundus

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *