Kom je ook naar het kerstdiner op 14 december?

Beste leden,

Vrijdag 14 december is het weer zover: het kerstdiner van Scientia Fundus vindt weer plaats! Het zal weer plaatsvinden in restaurant de Branding in Utrecht.

Samen met de (pre-)masterstudenten, alumni en docenten zullen we dit jaar weer het kerstseizoen inluiden, met een heerlijk 3-gangen diner. Vorig jaar was het kerstdiner een groot succes met meer dan 50 deelnemers, en ook dit jaar hopen we weer op een grote opkomst.

Deelname voor voor (pre-)masterstudenten kost €27,50 en voor alumni en docenten €22,50. Studenten die geen lid zijn, betalen de normale prijs van €42,50.

Om 18.00 uur start het 3-gangen diner en tussen 18.00 en 21.00 uur is de drank (bier, wijn en fris) afgekocht. Restaurant De Branding is gehuisvest op Croeselaan 303 te Utrecht. Mensen die met de auto komen, kunnen gratis parkeren in de omgeving.

Wil je dit ook niet missen? Schrijf je dan in via dit aanmeldformulier!

Let op: je aanmelding is pas definitief als de bijdrage is overgemaakt naar NL52ABNA0428136672 ten name van Scientia Fundus, onder vermelding van je naam (voor+achter) en de activiteit (kerstdiner)

Wanneer: vrijdag 14 december
Waar: Restaurant de Branding, Croeselaan 303, Utrecht
Hoe laat: vanaf 18.00 u

We hebben er zin in!
Tot dan!

Vriendelijke groet,
Bestuur Scientia Fundus

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *