En de winnaar van de PhySTA 2018 is….

Beste leden,

Gistermiddag werd tijdens de Wetenschapscaroussel voor de vijfde keer de Physiotherapy Science Thesis Award (PhySTA) uitgereikt. De opleidingsdirecteur van KGW, Mirelle Stukstette, reikte de prijs dit jaar uit. Er waren vier genomineerden, te weten: Ingrid Barelds, Anke van den Broek, Marieke Geerars en Erik-Jan Haan. 

En de winnares van de PhySTA 2018 is…. Anke van den Broek! Gefeliciteerd met deze mooie award! Anke deed onderzoek naar de construct validiteit en test-hertest betrouwbaarheid van de Nederlandse STarT MSK tool.

Deze award wordt ieder jaar uitgereikt aan degene die de beste thesis heeft geschreven. Ook volgend jaar kunnen pas afgestudeerden hun thesis opsturen en proberen een kans te maken op deze mooie award. Dus houd het alvast in het achterhoofd voor volgend jaar!

Vriendelijke groet,
Bestuur Scientia Fundus

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *