Presenteer je poster tijdens de Wetenschapscarrousel 2018!

Beste leden,

Op vrijdag 5 oktober 2018 organiseert de opleiding KGW samen met de studie- en alumniverenigingen de Wetenschapscarrousel. Een multidisciplinair platform waar studenten, alumni en professionals vanuit zowel FW, GWZ, VW als LW, bijeen komen en resultaten van actueel onderzoek en ontwikkelingen met elkaar delen.

Het biedt ook een podium voor jullie om de resultaten van je case-study, literatuuronderzoek of ander onderzoek dat je vorig collegejaar hebt gedaan te presenteren met een posterpresentatie! Een superleuke kans om alvast in een congres-achtige setting te oefenen met het presenteren van een poster en wellicht win je ook nog de Posterprijs Klinische Gezondheidswetenschappen!

Hoe doe je mee? Stuur zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 25 september, de digitale versie van je poster op naar alumni.vw.nederland@gmail.com , o.v.v. posterprijs. Vermeld in je e-mail ook je naam, studierichting en de titel van je onderzoek/poster.

We zien jullie graag de 5e!

Vriendelijke groet,
Bestuur Scientia Fundus

P.S. Vrijdag 5 oktober vindt ook de eerste Health Science Today lezing van dit studiejaar plaats! Genoeg reden voor een borrel en Scientia Fundus organiseert deze! Eerste rondje is van ons dus des te meer reden om de lezing en alle posters onder het genot van een drankje na te bespreken! Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *