Inschrijven voor de intro-activiteit 7 september!

Beste leden,

Het studiejaar begint 7 september weer… En daarom nodigen wij je uit om op vrijdag 7 september aanstaande deel te nemen aan de bowling activiteit in het centrum van Utrecht!
 

Bowlen
We verzamelen om 17:15 uur bij de ingang van het Heijmans van den Bergh gebouw (onderaan de rode trap). Het bowlen is voor pre-masterstudenten gratis. Masterstudenten en alumni die lid zijn van Scientia Fundus vragen we om een bijdrage van €5,-. Niet-leden kunnen deelnemen voor een bedrag van €10,- of lid worden van de studievereniging.

Diner
Bowlen zorgt natuurlijk voor de nodige trek en daarom reserveren we na afloop een plekje voor jullie in één van de gezelligste restaurants van Utrecht, Olivier. Let wel, het diner en de daarbij genuttigde drankjes zijn voor iedereen voor eigen rekening. De kosten voor het 3-gangen diner bedragen €26,50,- (exclusief drankjes) voor leden. Niet-leden betalen de normale prijs van €31,50. De inschrijflimiet voor het diner is 32 personen dus wees er snel bij.
 
Ga jij ook mee met bowlen en/of het diner? 

Vul dan het formulier in op:  https://goo.gl/forms/UAETh9Oaa4Hb9XWA2
Je aanmelding is pas definitief als de bijdrage is overgemaakt naar NL52ABNA0428136672 ten name van Scientia Fundus, onder vermelding van je naam (voor+achter) en de activiteit. 

We hopen jullie allen te zien met het bowlen en het diner!

Vriendelijke groet,
Bestuur Scientia Fundus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *