Vooraankondiging BBQ op 29 juni!

Beste leden van Scientia Fundus,

Het einde van het jaar komt een klein beetje in zicht en zoals altijd willen wij dat graag met jullie afsluiten met een feestelijke BBQ! Dit jaar zal de BBQ plaatsvinden op 29 juni om 17.00 u bij The Basket. Ook dit jaar zullen er weer meer dan genoeg hamburgers en groentespiezen op de BBQ worden gelegd, waar we met z’n allen van kunnen genieten onder het genot van een drankje. Ook is er natuurlijk de optie om vegetarisch te eten. Bij de aanmelding van de BBQ kun je je dieetwensen doorgeven.

Verdere informatie over aanmelding volgt, maar voor nu: zet het alvast in je agenda! Wij hopen jullie allemaal 29 juni te mogen verwelkomen bij de BBQ!

Vriendelijke groet,
Bestuur Scientia Fundus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *