Kom je ook borrelen op vrijdag 4 mei én vrijdag 25 mei?

Beste leden van Scientia Fundus,

Over iets minder dan twee weken gaat er weer een borrel plaatsvinden van Scientia Fundus! Vrijdag 4 mei is iedereen uitgenodigd voor een heerlijk alcoholisch of een niet-alcoholische drankje. De borrel begint om 17:00 uur in de Cambridgebar, waarbij het eerste rondje van Scientia Fundus is!

Daarnaast is binnenkort, op vrijdag 25 mei, weer de Health Science Today lezing (lees hier voor meer informatie). Ook hierna organiseert Scientia Fundus traditiegetrouw een borrel! Deze zal plaatsvinden in de Basket en zal tevens om 17.00 u beginnen. Het eerste rondje is ook van Scientia Fundus, dus een mooie reden om deze maand twee keer te komen borrelen!

Wij hopen jullie allemaal te zien op vrijdag 4 mei én vrijdag 25 mei!

Vriendelijke groet,
Bestuur Scientia Fundus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *