Lustrumsymposium en feest erg succesvol, foto’s staan online

flyer_lustrumsymposium_fw_defAfgelopen vrijdag hebben de opleiding Fysiotherapiewetenschap en de studievereniging Scientia Fundus samen hun 15e verjaardag gevierd. Tezamen met veel studenten en alumni fysiotherapiewetenschappers waren er in de middag parallelsessies. De parallelsessie van Scientia Fundus was een interactieve lezing over inspanningsfysiologie van niemand minder dan dr. Tim Takken en dr. Erik Hulzebos. De sessie werd erg goed ontvangen en Scientia Fundus wil Tim en Erik graag ontzettend bedanken! Na de parallelsessies was er de HST lezing van dr. Coralie English, en een keynote lezing prof.dr. Nico van Meeteren. De lezingen waren stimulerend en gaven meer dan genoeg “food for thought”. Na het middagprogramma was er in het Oude Tolhuys tijd voor een borrel was er in  een diner, theater, een nog tijd voor een danspasje. Na de borrel werd het diner geopend door Stein van den Heuvel, voorzitter van het bestuur van Scientia Fundus. Ook vertelde een van de oprichtster van Scientia Fundus Marie-Rose van Lieshout in het kort iets over de oprichting van de vereniging.

Scientia Fundus wil graag alle fysiotherapiewetenschappers bedanken voor hun aanwezigheid.

Klik hier om de foto’s van het lustrumsymposium te bekijken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *