Hoge opkomst bij een geslaagd SF kerstdiner!

DSC_0949Na het strak uitverkochte kerstdiner van 2016 hoopte het bestuur van SF dit jaar nog meer leden, zowel alumni als studenten, te enthousiasmeren voor het kerstdiner. En dat is gelukt! Gisteravond was het jaarlijkse SF kerstdiner. Te gast bij restaurant De Branding in Utrecht hebben 50 SF’ers geborreld en genoten van een heerlijk drie gangen diner. Van alumni die elkaar weer treffen tot studenten die wekelijks met elkaar in de banken van de collegezalen zitten, van veel jaargangen waren er SF’ers  aanwezig. De sfeer was top en de avond was in een oogwenk om!

We hopen dat iedereen heeft genoten en jullie allen bij het volgende kerstdiner in 2018 weer te mogen verwelkomen!

Klik hier om de foto’s op de Facebook pagina van SF te bekijken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *