Afsluiter van dit jaar, het kerstdiner 2017!

SF logo kerstmutsBeste leden van Scientia Fundus,

Vrijdag 15 december 2017 is het zover, het Scientia Fundus kerstdiner!
De derde editie zal plaatsvinden in het restaurant de Branding gelegen aan de Croeselaan 303 te Utrecht. De avond zal hier van start gaan om 17:30 uur met een borrel verzorgd door Scientia Fundus. Alle leden zijn daarom van harte welkom om het glas te komen heffen, ook wanneer je niet aanschuift voor het kerstdiner.

Het diner zal om 18:30 uur beginnen. Dit zal bestaan uit drie-gangen waarbij er gedurende drie uur onbeperkt drank aangeboden zal worden. De kosten voor pre-master studenten zijn 22,50,- en voor de master studenten en alumni 27,50,-.

Mocht je je willen aanmelden doe dat dan door een mail te sturen naar activiteitencommissie@scientiafundus.nl en het benodigde bedrag over te maken naar NL52ABNA0428136672 t.a.v. Scientia Fundus onder vermelding van ‘kerstdiner’ en je naam! Je aanmelding is pas definitief wanneer het bedrag is bijgeschreven.

Wij kijken er in ieder geval enorm naar uit om 2017 in stijl met onze leden af te sluiten. We zien jullie graag 15 december aanschuiven aan tafel!

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Scientia Fundus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *