Dag van de Fysiotherapie; Early Career Researchers paneldiscussie – lever uw onderwerp aan!

dag-van-de-fysiotherapeutSinds enige tijd is er een commissie opgericht speciaal voor de jonge onderzoekers op het gebied van fysiotherapie: de Early Career Researchers (ECR). Het gaat hier niet om leeftijd maar ervaring in de academische wereld: van master tot PhD (en een beetje erna). Op welk onderwerp u ook onderzoek doet, de overkoepelende problemen m.b.t. publiceren en financiering zijn voor iedereen hetzelfde. De commissie ECR en het bestuur van Scientia Fundus zijn door het KNGF gevraagd om in samenwerking met het KNGF een sessie te organiseren voor de Dag van de Fysiotherapie (DvdF). Tijdens de ECR-sessie op de DvdF willen we een aantal zaken die ECRs bezig houden bespreken met een panel bestaande uit een hoogleraar, subsidieverstrekkers, een redacteur van een tijdschrift en een succesvolle ECR! Het belooft een interactieve sessie te worden waar naast de ECR ook de senior onderzoekers wellicht wat aan hebben. Lever uw onderwerp aan en discussieer mee op de DvdF!

Klik hier om uw onderwerp aan te leveren.

De DvdF is vrijdag 24 november 2017. Klik hier voor meer info over de DvdF.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *