SF wintersport, meld je snel aan!

Beste leden van Scientia Fundus,

Het is bijna 27 september, met andere woorden de inschrijfdeadline voor de Scientia Fundus Wintersport komt eraan! Wil je nog mee? Schrijf je dan snel in!

Van vrijdag 2 t/m zondag 4 februari reizen we met zoveel mogelijk leden af reizen naar Winterberg voor een tweedaagse wintersport. Deze periode is bewust gekozen, omdat de tentamens dan net achter de rug zijn. Bovendien vertrekken we op vrijdagmiddag vanaf de Uithof, zodat niemand een college hoeft te missen. Op zondag komen we in de loop van de avond weer terug in Utrecht.

In samenwerking met Active Adventure kunnen we jullie deze reis aanbieden voor tussen de €250 en 300,-. De daadwerkelijke kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Op korte termijn moeten we bij Active Adventure aangeven hoeveel mensen er mee willen. Bij meer aanmeldingen dan 18 zijn de eerste 18 deelnemers zeker van deelname. Daarna is deelname niet gegarandeerd maar zullen we proberen dat ook deze personen mee kunnen met de reis. De volgorde van inschrijven wordt bepaald op basis van de datum waarop je jezelf aanmeldt.

Dus, wil je zeker zijn van een plekje? Meld je dan snel aan en zorg dat je bij de eerste 18 inschrijvers zit. Vul het formulier in en stuur dit uiterlijk 27 september naar: activiteitencommissie@scientiafundus.nl.

We hopen jullie met deze brief voldoende te hebben geïnformeerd, maar mochten er nog vragen zijn dan kun je die altijd stellen via de mail.

Met vriendelijke groet,

Namens de Wintersportcommissie

Marcel Hendriks

Activiteitencommissaris Scientia Fundus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *