PhySTA Winnaar 2017

phystapic

Vrijdag 22 september werd de Physiotherapy Science Thesis Award, ofwel PhySTA, voor de vierde keer uitgereikt. De PhySTA is een door Scientia Fundus geïntroduceerde prijs voor de beste afstudeerscriptie van een recent alumnus Fysiotherapiewetenschap. In 2016 is de PhySTA gewonnen door Isolde Kuijlaars.

De jury bestond dit jaar uit MSc. Hedwig van der Meer, MSc. Sander van de Hoef en PhD. Daniela Dettling. Voorafgaand aan de uitreiking beschreef de jury dat het niveau van de vier ingezonden scripties erg hoog lag, maar uiteindelijk één kandidaat er toch net iets boven uit stak.

Scientia Fundus feliciteert PhySTA 2017 winnaar Sven Geelen van harte met het winnen van deze prachtige prijs! Sven krijg als beloning de mogelijkheid om geholpen te worden bij het schrijven van een onderzoeksvoorstel of een coachingsgesprek van een uur door hoogleraar Fysiotherapiewetenschap Prof. Dr. Cindy Veenhof.

Daarnaast heeft Sven een plekje verworven op de PhySTA wall of Fame. Voor meer foto’s van de wetenschapscarrousel kun je hier klikken.

Namens het bestuur, gefeliciteerd Sven!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *