Algemene Leden Vergadering 2017

DSC_0003

Op 15 september 2017 heeft de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden. Het bestuur van 2015-2016 heeft decharge aangevraagd na de evualuatie van het beleidsplan. Het was een succesvol jaar waar in veel van de beleidspunten zijn behaald. Dit jaar heeft Scientia Fundus een gedeeltelijk nieuw bestuur (van links naar rechts, Sam Beenhakker, Marcel Hendriks, Stein van den Heuvel, Joris van der steen, Thierry Franke). Het beleidsplan van het nieuwe bestuur is te vinden in het ledenportaal onder downloads.Bestuur 2016

Wij bedanken  Sven Geelen, Michiel Vader en Saskia Gladdines voor hun enthousiasme en inzet het afgelopen jaar! Met veel enthousiasme starten we het nieuwe bestuursjaar.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *