Aankondiging wetenschapscarrousel 22-09-2017

 

wetenschapscarrousel

Op 22 september 2017 vindt de vijfde Wetenschapscarrousel Klinische Gezondheidswetenschappen plaats. De wetenschapscarrousel bestaat ook dit jaar weer uit een gevarieerd programma bestaande uit de uitreiking van de Communicatorprijs, Johanna Diepenveen Speekenbrink Prijs, Jeltje deBosch-Kemper Award, PhySTA award, een lezing van Logopediewetenschap en de 25e Mebius Kramer Lezing. Daarnaast biedt deze carrousel studenten en net afgestudeerde Klinische Gezondheidswetenschappers een podium om hun literatuur–  of afstudeeronderzoek te presenteren. Het volledige programma vind je hier.

Aansluitend is er een borrel georganiseerd door de opleiding in samenwerking met Scientia Fundus. Derhalve een uitstekende mogelijkheid om kennis te maken met je mede-studenten en alvast te netwerken met alumni, onderzoekers en/of professionals. De borrel zal plaatsvinden in het Educatorium, direct aansluitend op de wetenschapscarrousel.

Wij hopen jullie te zien op 22 september bij de wetenschapscarrousel, om jullie daarna te mogen verwelkomen bij de eerste Scientia Fundus borrel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *