Introductie activiteit!

Vrijdag 8 september start het jaar van Scientia Fundus met de introductie activiteit.
Om 18.00 gaan we bowlen bij Mitland Bowling met aansluitend een diner bij Olivier in het centrum van Utrecht.

Heb jij je nog niet opgegeven? Doe dit dan snel! Voor de premaster studenten is het bowlen gratis, voor leden vragen we een bijdrage van € 5,-. De kosten voor het 3-gangen diner bedragen € 31,50 exclusief drank. Er kunnen maximaal 32 personen deelnemen aan het diner, dus geef je tijdig op.

Je kunt je opgeven door de aanmeldbrief in te vullen en op te sturen naar activiteitencommissie@scientiafundus.nl. De aanmelding is pas definitief als de bijdrage is overgemaakt naar NL52ABNA0428136672 t.n.v. Scientia Fundus. Je kunt je uiterlijk opgeven tot en met 4 september!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *