Prijzenparade – 3 KGW-winnaars! Docent en medewerker van het jaar en Talma Eykmanprijs voor FW alumnus

Thesis AwardsGisteren zijn de Thesis Awards en docent en medewerker van het jaarprijzen uitgereikt. Zo heeft Ruud Leijendekkers de Talma Eykman masterscriptie prijs gewonnen namens KGW. Voor de docent en medewerker van het jaarprijs hebben de studenten en alumniverenigingen (Logoscientia, Alumnivereniging Verplegingswetenschappen Nederland [AVN], en Scientia Fundus) van KGW gezamenlijk een verkiezing georganiseerd. Tijdens de Health Science Today lezing van 24 maart 2017 hadden alle aanwezige KGW studenten de mogelijkheid om te stemmen. Er zijn ongeveer 140 stemmen uitgebracht! Gisteren is bekend gemaakt dat de studenten Marco van Brussel hebben verkozen tot docent van het jaar! Naast een docent van het jaar was er ook een medewerker van het jaar. Logoscientia, AVN en Scientia Fundus kozen unaniem voor Natasja van Schaik. Wij willen graag Natasja een blijk van waardering geven voor alles wat zij doet voor de opleiding en de studenten.

Scientia Fundus wil nogmaals alle drie winnaars van harte feliciteren!

Foto’s van de uitreiking zijn te zien op de Facebook pagina van Scientia Fundus. Er zijn nog meer foto’s, deze worden geupload als ze beschikbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *