Platform voor Early Career Researchers

KNGF logoVeel pas afgestudeerde of beginnende onderzoekers zijn druk in de weer met het uitbreiden van hun netwerk. De weg door het wetenschappelijk doolhof kan immers ingewikkeld zijn op het moment dat je nog onvoldoende collega-onderzoekers kent.

Om hierin te faciliteren hebben het KNGF en het Wetenschappelijk College Fysiotherapie (WCF) gezamenlijk een platform opgezet waar early career researchers zichzelf kunnen aanmelden. Hierop kun je aangeven op welk gebied je onderzoek doet, evenementen posten (zoals een naderende promotie of een wetenschappelijk congres) of in contact komen met mede-onderzoekers op het gebied van fysiotherapie.

In een later stadium zullen middels dit platform ook bijeenkomsten georganiseerd worden voor beginnend onderzoekers. Veel hoogleraren hebben hun steun uitgesproken voor dit initiatief en zijn tevens bereid een actieve rol te spelen in het faciliteren van dit wetenschappelijk netwerk voor onderzoekers in de fysiotherapie.

Uiteindelijk gaat het erom dat we van elkaar weten waar we mee bezig zijn en dat we elkaar weten te vinden.

Ben je (bijna) afgestudeerd en werkzaam als onderzoekers of promovendus, of heb je sterk interesse om als onderzoeker aan de slag te gaan, meld je dan aan op www.fysionetwerken.nl voor de werkgroep “Early Career Reseachers”.

Hedwig van der Meer (WCF)
Merel Timmer (WCF)
Mitchell van Doormaal (KNGF)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *