Bestuursleden gezocht!

GezochtLijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan de studievereniging van Fysiotherapiewetenschap, Scientia Fundus en om bestuurservaring op te doen ? Scientia Fundus zoekt nieuwe bestuursleden.

Scientia Fundus is voor volgend collegejaar op zoek naar enthousiaste Fysiotherapiewetenschappers in spé die het leuk lijkt om in het bestuur van Scientia Fundus plaats te nemen.

Volgend collegejaar is het 15-jarige lustrum van Scientia Fundus, een hartstikke mooi jaar om in het bestuur te zitten. Voor volgend collegejaar zijn we op zoek naar enthousiaste en pro-actieve bestuursleden die het leuk vinden om een bijdrage te leveren aan Scientia Fundus. Heb je vragen, of lijkt het je leuk om bestuurservaring op te doen. Stuur dan een mail naar voorzitter@scientiafundus.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *