VvOCM biedt mogelijkheid aan FW’ers om afstudeeronderzoek te presenteren

VvOCM (Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck) wil graag de mogelijkheid bieden aan fysiotherapiewetenschappers om hun afstudeeronderzoek te presenteren. Namens de Comissie Wetenschap & Praktijk van de VvOCM plaatst Scientia Fundus het onderstaande bericht voor fysiotherapiewetenschappers die op dit moment aan het afstuderen zijn.  

Geachte student,

Inmiddels zit je in de laatste fase van je afstuderen. Uiteraard wegen de laatste loodjes het zwaarst. De beroepsvereniging voor oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM) vindt het belangrijk dat nieuwe relevante (wetenschappelijke) kennis wordt verspreid onder haar leden. Hierbij is er een aparte commissie verantwoordelijk voor het organiseren van wetenschappelijke lezingen. In september of oktober zal deze commissie een avond houden rondom het thema “Nieuwe Inzichten”. Dit betreft een samenwerking met de opleiding Fysiotherapiewetenschap. Vandaar dat je dit bericht ontvangt.

Wij bieden de mogelijkheid om je afstudeerproduct te presenteren voor een groep reeds afgestudeerde oefentherapeuten Cesar. Indien je hierin geïnteresseerd bent, kun je een mail sturen naar ciepraktijkenwetenschap@hotmail.nl met daarin je naam, onderzoeksvraag en contactgegevens (e-mail en eventueel je telefoonnummer).

Als commissie bieden wij jullie naast de mogelijkheid tot het presenteren van je eigen onderzoek, uiteraard ook reiskostenvergoeding, een passende vergoeding en de mogelijkheid tot interactie met het werkveld van oefentherapeuten. Wie weet wat dit je in de toekomst kan bieden?

Voor de avond is het de bedoeling dat je een presentatie van ongeveer 15 minuten maakt. Daarna is er nog tien minuten tijd voor het stellen en beantwoorden van vragen. Wij hopen als commissie dat jullie willen bijdragen aan deze avond, welke gehouden zal worden op de Uithof.

Met vriendelijke groet,

Paul Emons

Voorzitter Commissie Praktijk & Wetenschap

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *