Nieuwe leden Raad van Advies Scientia Fundus

De Raad van Advies van Scientia Fundus heeft 2 nieuweRaad van Advies dec 2016 leden; Isolde Kuijlaars MSc en Robbert Wouters MSc. Nadat aan het eind van vorig schooljaar Dr. Caroline Speksnijder liet weten dat ze haar functie in de Raad van Advies neer wilde leggen, is het bestuur op zoek gegaan naar nieuwe leden. Vrijdag 2 december heeft het eerste overlegmoment tussen de vernieuwde Raad van Advies en het bestuur van Scientia Fundus plaatsgevonden. De Raad van Advies bestaat nu uit 4 personen; Isolde Kuijlaars MSc, Marlies Welbie MSc, Robbert Wouters MSc en Dr. Marco van Brussel.

Scientia Fundus wil Dr. Caroline Speksnijder bedanken voor al haar waardevolle input vanuit de Raad van Advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *