FW-ers let op! Call voor posters KNGF-congres 2016 (deadline: 31 juli)

dvdfTerug van weg geweest: de call voor posters voor het KNGF-congres 2016 (tijdens Dag van de Fysiotherapeut (DvdF) op vrijdag 4 november 2016)! Dé kans om je onderzoek met het fysiotherapeutische werkveld te delen. Alle wetenschappelijke studies op het gebied van fysiotherapie (&bewegen/gezondheid) komen in aanmerking voor een poster. Ook kunnen onderzoeksgroepen en lectoraten posters aanmelden over hun onderzoekslijn.

Onderzoekers met een posterpresentatie krijgen GRATIS toegang tot het congres. Tijdens de lunchpauze dienen de onderzoekers bij hun poster te staan. De posters zullen op een centrale plek op het congres geplaatst worden.

Aanmeldprocedure

 • Meld voor 31 juli 2016 de titel van je abstract via dvdf@kngf.nl.
  Meerdere titels? Stuur dan per titel en e-mail.
 • Na 10 augustus krijg je bericht van de congrescommissie met instructies voor het inleveren van jouw abstract.
 • Je hebt dan t/m 20 september 2016 de tijd om jouw abstract in te leveren ter beoordeling van de jury.
 • Uiterlijk 25 september 2016 ontvang je bericht of jouw bijdrage is geplaatst als posterpresentatie

Vermeld het volgende in de aanmeld mail:

 • Titel abstract
 • Uw voor- en achternaam
 • E-mail
 • Organisatie
 • Beroep/functie

Meer informatie op: www.DvdF.nl/posterpresentatie. Het congresprogramma staat al grotendeels op www.DvdF.nl; veel interessante sessies, workshops en keynotes, voor zowel fysiotherapeuten als wetenschappers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *