Kom ook naar de SF Reünie!

SF reunieBeste SF-leden,

De Alumnicommissie (bestaande uit Davy Paap, Roel van Oorsouw, Stijn Weterings en Niek Koenders) heeft het initiatief genomen om een SF Reünie te organiseren! We zijn erg blij met deze nieuwe activiteit en waarderen het zeer dat zij hiervoor de koppen bij elkaar hebben gestoken.

We nodigen je dus graag uitnodigen voor:

SF De Reünie
Zaterdag 4 juni 2016 van 13.00 tot 18.00.

‘De Reünie’ zal bestaan uit enkele korte presentaties door inspirerende sprekers, een golfworkshop en een borrel. Er zal ruim gelegenheid zijn om elkaar weer eens te spreken onder het genot van een hapje en een drankje.

UU FondsDe activiteit vindt plaats bij de Golfbaan Kromme Rijn. Meer informatie over de locatie kun je vinden op de website. Voor de alumnidag is een subsidie aangevraagd bij het Utrechts Universiteitsfonds en wordt voor 45% bekostigd door Scientia Fundus. Echter, om de begroting sluitend te krijgen vragen wij een bijdrage van €17,50 voor leden van Scientia Fundus en €25,- voor niet-leden.

Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar alumnicie@scientiafundus.nl. De inschrijving is pas definitief als je de kosten hebt overgemaakt naar NL52ABNA0428136672 o.n.v. Scientia Fundus. Er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar. Wij willen iedereen uitnodigen om erbij te zijn, dus stuur de uitnodiging gerust door naar andere studenten en alumni!

Wij hopen van harte je te mogen ontvangen op zaterdag 4 juni 2016!

Update 20-5-2016: in verband met te weinig aanmeldingen gaat de alumnidag op 4 juni helaas niet door.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *