Commissieleden lustrumcongres gezocht!

Mic1In 2018 is het zover: dan bestaat Scientia Fundus 15 jaar! En hoe kunnen we dit nou beter vieren dan met een inspirerend congres? In 2009 werd er tevens een lustrumcongres georganiseerd door Scientia Fundus, met als thema Fysiologie: Hoeksteen van de fysiotherapiewetenschap. Tijdens dit congres werden zes lezingen gehouden door prof. dr. Rob Oostendorp (RUN), dr. Erik Hulzebos (UU), prof. dr. Maria Hopman (RUN), prof. dr. Marc Vos & drs. Sanne de Jong (UU), dr.Wim Burgerhout (HU) en dr. Tim Takken (UU). Verder vond er zaaldebat plaats over de rol van fysiologie binnen de fysiotherapiewetenschap en Prof. Dr. Nico van Meeteren, erelid van Scientia Fundus, werd in het zonnetje gezet vanwege zijn inspanningen voor de vereniging in de eerste vijf jaar van haar bestaan. De dag werd afgesloten met een diner in het academiegebouw.

Voor de organisatie van het lustrumcongres in 2018 zijn we op zoek naar enthousiaste leden die goede ideeën hebben en actief zouden willen bijdragen aan de organisatie. Lijkt het je leuk om hier een rol in te spelen? Stuur dan een mail naar webmaster@scientiafundus.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *