Scientia Fundus wenst je fijne feestdagen!

SF logo kerstmutsHet zijn de donkere dagen; de kerstman wordt hier en daar gespot en de aanstaande jaarwisseling nodigt uit tot allerlei lijstjes en terugblikken. Ook Scientia Fundus kijkt terug op 2015. Voor Scientia Fundus was 2015 een geslaagd jaar, waarin ondermeer een volledige bestuurswissel plaats vond en een nieuwe website werd gelanceerd. Daarnaast werden enkele nieuwe activiteiten ontplooid, zoals de bowl-avond, pubquiz en het kerstdiner; allen op het oog een succes! In 2016 staan al weer een hele rij nieuwe activiteiten in de jaarplanning en zitten er nog een aantal dingen in de koker waar we jullie misschien nog mee kunnen verrassen. Scientia Fundus wenst al haar leden en volgers hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2016 toe. We hopen op een inspirerend jaar, vol mooie ontwikkelingen in de Fysiotherapiewetenschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *