Nieuw op de site: de geschiedenis van Scientia Fundus

Eerste lichting afstuderende FW'ersBinnen Scientia Fundus is de afgelopen maanden veel veranderd. Er trad voor het eerst een volledige bestuurswissel op met vijf nieuwe bestuursleden en deze nieuwe website werd in de zomer gelanceerd. Hoewel beide gebeurtenissen zorgen voor een frisse start is het absoluut niet de bedoeling om de inmiddels rijke historie van onze twaalf jaar bestaande vereniging uit het oog te verliezen. We vroegen ons af wie onze voorgangers precies waren, en waar zij zich voor ons zoal mee bezig hielden. Dankzij een speurtocht door de mappen vol bestanden die het bestuur van het verenigingsjaar 2014-2015 ons nalieten zijn we een stuk wijzer geworden. Het leek ons mooi deze bevindingen met jullie te delen, wat we hebben gedaan met behulp van de geschiedenis pagina die vanaf nu onder het menu item vereniging te vinden is. Voor ieder verenigingsjaar is een aparte subpagina gemaakt, met daarop ondermeer de bestuursleden van Scientia Fundus dat jaar en een samenvatting van de belangrijkste hoogtepunten van dat jaar en soms wat foto’s wanneer beschikbaar.

Het bestuur en haar speerpunten in het huidige verenigingsjaar vind je op de bestuur en commissies pagina en een overzicht van de activiteiten die dit jaar worden georganiseerd onder jaarplanning. Na dit verenigingsjaar zal van die twee pagina’s samen een nieuwe geschiedenispagina worden gemaakt op de website, wat ons een mooie traditie lijkt om de komende jaren een mooie database te vormen op onze website. Mocht je nog aanvullingen, tips of rectificatie voor ons hebben dan kun je onze webmaster mailen en passen we het graag aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *