De eerste Scientia Fundus Pubquiz komt er aan!

Beste allen,

Dit jaar hebben we een nieuwe activiteit op onze jaarplanning staan, namelijk de Scientia Fundus Pubquiz!

Hoe is dit idee ontstaan? paul pubquiz1
Tijdens een weekend in de Ardennen van de huidige Masterjaar 2 studenten heeft Paul Emons een Pubquiz georganiseerd. Dit was een groot succes en daarom hebben we hem gevraagd een Pubquiz te organiseren voor Scientia Fundus!

Waar, wanneer en aanmelden?
Op vrijdag 23 oktober 2015 zal de strijd plaatsvinden, binnenlopen vanaf 17.30u en aanvang om 18.00u. De Pubquiz vindt plaats in de Cambridgebar op de Uithof (Cambridgelaan 901), op loopafstand van het UMCU. Er zal in teamverband worden gestreden om de felbegeerde bokaal. Dus: wil jij de bokaal in de wacht slepen, gewoon een gezellige avond hebben of andere betrokkenen van de studievereniging op een andere manier ontmoeten en spreken? Meld je dan vóór 17 oktober aan via activiteitencommissie@scientiafundus.nl.

Je kunt individueel inschrijven en ter plekke zullen de teams gevormd worden.

Be There!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *