PhySTA winnaar 2015

Vrijdag 25 september werd de Physiotherapy Science Thesis Award, ofwel PhySTA, voor de tweede keer uitgereikt. De PhySTA is een door Scientia Fundus geïntroduceerde prijs voor de beste afstudeerscriptie van een recent alumnus Fysiotherapiewetenschap. In 2014 is de PhySTA gewonnen door Martijn de Roon, die als beloning geholpen werd bij het schrijven van een onderzoeksvoorstel door hoogleraar Fysiotherapiewetenschap Prof. Dr. Cindy Veenhof, een prijs die ook dit jaar toekomt aan de winnaar.

De jury bestond dit jaar uit Dr. Caroline Speksnijder en promovendus Francois Maissan. Voorafgaand aan de uitreiking beschreef de jury dat het niveau van de vijf ingezonden scripties erg hoog lag, maar uiteindelijk één kandidaat er toch net iets boven uit stak. Scientia Fundus feliciteert PhySTA 2015 winnaar Davy Paap van harte met het winnen van deze prachtige prijs! Dat onze aftredende voorzitter Davy niet alleen een inhoudelijk sterke scriptie kan schrijven maar zijn bevindingen ook zonder voorbereiding kan delen bewees hij met de presentatie van zijn bevindingen direct na de uitreiking.

Davy; veel succes gewenst bij het opzetten van het vervolgonderzoek dat je graag wilt uitvoeren!

Update 27-9 17:23 uur: Meer foto’s van de Wetenschapscarousel, PhySTA uitreiking en ALV staan nu op de foto’s pagina op onze website en op onze Facebook pagina.