Strike

2015-09-04 19.03.07Op vrijdag 4 september stond de jaarlijkse kanotocht van Scientia Fundus gepland, maar de weergoden hadden het die avond helaas op ons gezind; regen met pijpenstelen. Als alternatieve activiteit werden vier banen bij Mitland Bowling Utrecht geboekt, wat letterlijk en figuurlijk een strike bleek. Bowlen onder het genot van een hapje en drankje is een ideale manier om even bij te praten na de zomervakantie of kennis te maken met de gezellige en enthousiaste groep nieuwe leden uit de pre-master. De Utrechtse grachten werden nadien toch nog even opgezocht dankzij een maaltijd bij King Arthur. We kijken terug op een prima start van het nieuwe studiejaar! En uiteraard kunnen degenen die nog even willen nagenieten terecht in onze fotogalerij op deze nieuwe website waar we vanaf nu dit soort herinneringen blijven leggen.